Auditing

Placeholder

Waar is deze Auditing opleiding | Auditor worden | Avans+ te volgen?

Auditing opleiding | Auditor worden | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Opleiding tot auditor? Zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens onze opleiding auditor breng je vakkennis direct in de praktijk. Dit doe je aan de hand van een zelfgekozen, kant-en-klaar auditontwerp. Maar je hebt meer nodig dan alleen professionele kennis. Jouw persoonlijk leiderschap is hierin ook van groot belang. Een vaardigheid als communiceren is zeer belangrijk bij het onderhouden van contacten met opdrachtgevers en het interviewen van personen en collega-auditors. Je moet correct kunnen reageren in lastige situaties, adviesgesprekken kunnen voeren, kwalitatief goede interviews af kunnen nemen en acceptatie van jouw voorstellen kunnen bewerkstelligen. Alle Auditing opleidingen worden verzorgd door ervaren docenten met praktijkervaring en didactische vaardigheden. Uiteraard ontvang je een erkend diploma auditing als je met een examen auditor de opleiding tot auditor succesvol afrondt.

Hoe wordt onze opleiding Auditing ervaren?

Onze deelnemers typeren de opleiding auditor van Avans+ als praktisch goed toepasbaar. Het inhoudelijk onderbouwen van de auditopdracht binnen de cursus auditor wordt als leerzaam beschouwd. “Door het werken met een groep gemotiveerde deelnemers, allen geïnteresseerd in het vak en met eenzelfde doel, kun je jezelf goed ontwikkelen.” Ontdek de ervaringen van onze deelnemers!

Wij helpen je graag verder!

Heb je vragen of wil je meer informatie over de opleiding tot auditor? Neem dan contact met ons op of vraag een brochure aan van een van onze opleidingen.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Auditing”