Assistent Controller thuisstudie of opleiding

Plaatsvervanger

Waar is deze Assistent Controller te volgen?

Assistent Controller opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie Assistent Controller wordt u aangeboden door Avans+ voor:

€5.495,00

Ga direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

Assistent Controller_opleiding-thuisstudies-vergelijken

De Assistent controller opleiding van Avans+

In de opleiding Assistent controller staan uw functie en vakkennis als financieel professional centraal. Aan de hand van actuele thema’s verrijkt u uw kennis en ervaring. U krijgt meer inzicht in hoe cijfers en de omgeving van uw organisatie zich tot elkaar verhouden. Daarnaast ontwikkelt u uw financiële vakkennis zodat u beter in staat bent dit binnen uw organisatie te communiceren

De opleiding Assistent controller biedt u de opstap naar de functie van (assistent) controller, de spin in het financiële web van uw organisatie.

Doelgroep

U heeft een financieel-administratieve functie en wilt meer uit uw functie halen of doorstromen naar een andere financiële functie. U heeft minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een financieel administratieve functie of vergelijkbaar. Daarnaast bent u in het bezit van een mbo- of bachelordiploma. U wilt groeien in, of naar de rol van (assistent) controller of accountant en u wilt uw financiële kennis en inzicht beter kunnen onderbouwen.

Werkvorm

U rondt ieder blok af met een schriftelijke toets. De opleiding Assistent controller wordt verzorgd door docenten met ruime praktijkervaring en een bewezen staat van dienst. Zij maken de vertaalslag van theorie naar actuele ontwikkelingen in uw eigen beroepspraktijk.

Resultaat

Na afronding van de opleiding Assistent controller verbreed u uw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. U heeft kennis verkregen op het niveau van de bacheloropleiding Finance & Control (voorheen Bedrijfseconomie). Hierdoor bent u breed georiënteerd en een volwaardig financieel professional.
Na het succesvol afronden van de opleiding Assistent controller kunt u verder studeren als accountant of controller.

Om toegelaten te kunnen worden tot onze accountancyopleiding (Verkort schakelprogramma oriëntatie MKB) stelt u in deze periode van de opleiding een praktijkportfolio samen.

Het vervolg van de controller opleiding kan de postbachelor Controller zijn (onderdeel van de Master in Controlling).

Waar kan ik deze opleiding volgen?

Deze opleiding Assistent Controller is op de volgende locaties in Nederland beschikbaar:

De opleiding Assistent Controller heeft de volgende startdata:

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

5495.00

Cursusduur:

1

Opleidingsniveau:

HBO+

Reviews of opleidingservaringen

Er zijn nog geen reviews of opleidingservaringen.

Opleiding gevolgd? Help een andere cursist! Schrijf als eerste een review of ervaring “Assistent Controller thuisstudie of opleiding”