Assetmanagement thuisstudie of opleiding

Plaatsvervanger

Waar is deze Assetmanagement te volgen?

Assetmanagement opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie Assetmanagement wordt u aangeboden door Avans+ voor:

€8.350,00

Ga direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

Assetmanagement_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Assetmanagement

Asset management is het optimaal beheren van fysieke bedrijfsmiddelen voor kapitaalintensieve goederen. Voor organisaties wordt dit steeds belangrijker. Maatschappelijke ontwikkelingen en de komst van nieuwe normen stellen eisen aan de organisatie, haar processen en de mensen betrokken bij de exploitatie van de goederen.

Samenwerking opleiding asset management

Een aantal sectoren met ondergrondse en bovengrondse infrastructuren zijn al druk bezig met het herinrichten van hun assetmanagement proces. Anderen partijen zoals gemeenten, ziekenhuizen en woningcorporaties denken hier serieus over na. Daarom heeft Avans+ in samenwerking met een aantal belanghebbende partijen de postbacheloropleiding Assetmanagement ontwikkeld.

Doelgroep

De opleiding Asset management richt zich op professionals met een bachelorniveau en een aantal jaren werkervaring. Het ontbreekt u niet aan capaciteit en ambitie om nieuwe aspecten en ontwikkelingen in asset management eigen te maken. De opleiding Asset management richt zich bewust op verschillende sectoren om zo onderlinge kennis- en ervaringsdeling van deelnemers te stimuleren.

Heeft u niet het juiste opleidingsniveau en wilt u toch deelnemen? In samenspraak met de opleidingsmanager wordt bekeken of een u een toelatingsassessment dient te doen. Lees meer over dit assessment of neem contact op met de opleidingsmanager voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Werkvorm

Uw persoonlijke vaardigheden als professional zijn van doorslaggevend belang om succesvol te functioneren. Als deelnemer geven we u daarom inzicht in uw eigen gedrag in relatie tot assetmanagement en werkt u aan de ontwikkeling van benodigde competenties. Onder begeleiding van een deskundige trainer komen tijdens de opleiding assetmanagement de belangrijkste aspecten van een succesvolle assetmanager aan bod:

  • Communicatie
  • Interviewtechnieken
  • Leidinggeven en coachen
  • Adviesgesprekken
  • Multidisciplinair teamwork
  • Veranderingen, weerstand en conflicten
  • Presentatietechnieken

Resultaat

Na het volgen van de asset management opleiding, bezit u een breed scala aan handvatten en theoretische kaders waardoor u uw werkzaamheden beter vorm kunt geven. Zo kunt u onder andere zelfstandig een plan voor asset management opstellen en op gedegen wijze een probleem of vraagstelling onderzoeken.

Waar kan ik deze opleiding volgen?

Deze opleiding Assetmanagement is op de volgende locaties in Nederland beschikbaar:

De opleiding Assetmanagement heeft de volgende startdata:

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

8350.00

Cursusduur:

1

Opleidingsniveau:

HBO+

Reviews of opleidingservaringen

Er zijn nog geen reviews of opleidingservaringen.

Opleiding gevolgd? Help een andere cursist! Schrijf als eerste een review of ervaring “Assetmanagement thuisstudie of opleiding”