Arbeidsrecht

Placeholder

Waar is deze Opleiding Arbeidsrecht | HRM | Avans+ te volgen?

Opleiding Arbeidsrecht | HRM | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

3.395,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is continu in beweging. Bijblijven is daarom noodzakelijk. De cursus Arbeidsrecht van Avans+ zorgt dat je specialist bent én blijft. De meest actuele wetswijzigingen implementeren we direct en uiteraard is het nieuwe arbeidsrecht een belangrijk onderdeel van onze arbeidsrecht opleiding.

Aspecten van de cursus Arbeidsrecht

Tijdens deze studie arbeidsrecht gaan we uitgebreid in op het ontslagrecht. Daarnaast bespreken we het sociaal verzekeringsrecht en de verschillende re-integratierechten en -verplichtingen. Naast het verwerven van grondige kennis van het arbeidsrecht leer je vooral werken met en het goed interpreteren van wetgeving, regelgeving en jurisprudentie.

Doelgroep

Je hebt een bachelordiploma (of vergelijkbaar) op het gebied van HRM. Tijdens je dagelijkse werkzaamheden heb je regelmatig te maken met het arbeidsrecht.

Geschikt voor deze opleiding Arbeidsrecht?

Heb je niet het juiste opleidingsniveau en wil je toch deelnemen aan deze arbeidsrecht opleiding? Neem contact op met de opleidingsmanager voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Werkvorm

Tijdens de opleiding Arbeidsrecht maak je het arbeidsrecht eigen met casuïstiek uit jouw dagelijkse praktijk. Het werken met en begrijpen van wetgeving, regelgeving en jurisprudentie staat centraal. Tijdens de bijeenkomsten spar je met de docent en de andere deelnemers over praktijkervaringen en actuele zaken. Je rondt de cursus Arbeidsrecht af met een mondeling examen.

Resultaat

Na het volgen van de cursus Arbeidsrecht kun je wet- en regelgeving op de juiste manier interpreteren en toepassen. Daardoor geeft je altijd goede adviezen over arbeidsrechtelijke vraagstukken. Je hoge kennisniveau zorgt ervoor dat binnen jouw organisatie de kosten voor extern juridisch advies zullen dalen. Kortom, jouw vergrote kennis van het arbeidsrecht levert direct voordeel op.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

3395

Cursusduur:

4maanden

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Arbeidsrecht”