Arbeidsrecht thuisstudie of opleiding

Plaatsvervanger

Waar is deze Arbeidsrecht te volgen?

Arbeidsrecht opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie Arbeidsrecht wordt u aangeboden door Avans+ voor:

€3.795,00

Ga direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

Arbeidsrecht_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is continu in beweging. Bijblijven is daarom noodzakelijk. De cursus Arbeidsrecht van Avans+ zorgt dat u specialist bent én blijft. De meest actuele wetswijzigingen implementeren we direct en uiteraard is het nieuwe arbeidsrecht een belangrijk onderdeel van onze arbeidsrecht opleiding.

Aspecten van de cursus Arbeidsrecht

Tijdens deze studie arbeidsrecht gaan we uitgebreid in op het ontslagrecht. Daarnaast bespreken we het sociaal verzekeringsrecht en de verschillende re-integratierechten en -verplichtingen. Naast het verwerven van grondige kennis van het arbeidsrecht leert u vooral werken met en het goed interpreteren van wetgeving, regelgeving en jurisprudentie.

Doelgroep

U heeft een bachelordiploma (of vergelijkbaar) op het gebied van HRM. Tijdens uw dagelijkse werkzaamheden heeft u regelmatig te maken met het arbeidsrecht.

Geschikt voor deze opleiding Arbeidsrecht?

Heeft u niet het juiste opleidingsniveau en wilt u toch deelnemen aan deze arbeidsrecht opleiding? Neem contact op met de opleidingsmanager voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Werkvorm

Tijdens de opleiding Arbeidsrecht maakt u zich het arbeidsrecht eigen met casuïstiek uit uw dagelijkse praktijk. Het werken met en begrijpen van wetgeving, regelgeving en jurisprudentie staat centraal. Tijdens de bijeenkomsten spart u met de docent en de andere deelnemers over praktijkervaringen en actuele zaken. U rondt de cursus Arbeidsrecht af met een mondeling examen.

Resultaat

Na het volgen van de cursus Arbeidsrecht kunt u wet- en regelgeving op de juiste manier interpreteren en toepassen. Daardoor geeft u altijd goede adviezen over arbeidsrechtelijke vraagstukken. Uw hoge kennisniveau zorgt ervoor dat binnen uw organisatie de kosten voor extern juridisch advies zullen dalen. Kortom, uw vergrote kennis van het arbeidsrecht levert direct voordeel op.

Waar kan ik deze opleiding volgen?

Deze opleiding Arbeidsrecht is op de volgende locaties in Nederland beschikbaar:

De opleiding Arbeidsrecht heeft de volgende startdata:

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

3795.00

Cursusduur:

1

Opleidingsniveau:

HBO+

Reviews of opleidingservaringen

Er zijn nog geen reviews of opleidingservaringen.

Opleiding gevolgd? Help een andere cursist! Schrijf als eerste een review of ervaring “Arbeidsrecht thuisstudie of opleiding”