Agilent

Placeholder

Waar is deze Agilent trainingen | Avans+ te volgen?

Agilent trainingen | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Welke Agilent training past bij jou?

Avans+ biedt diverse Agilent trainingen. Na twee intensieve trainingsdagen ken je alle ins en outs van het Agilent 1100/1200 systeem, het Agilent 6890/7890 systeem of het Agilent GC-MSD systeem. Je leert het toestel op de juiste wijze te bedienen. Het lokaliseren van storingen en het oplossen hiervan en het uitvoeren van onderhoud dat je zelf kunt doen.

Volg je een software training of een van de ‘Data analysis and reporting’ trainingen? Dan leer je de fijne kneepjes van de software die het systeem waarmee je werkt gebruiken.

Theorie en praktijk wisselen elkaar af

Tijdens onze Agilent trainingen wordt de mondelinge kennisoverdracht afgewisseld met praktijkopdrachten. In ons eigen laboratorium zijn werkende systemen beschikbaar. Daarnaast is er extra ‘dummie’ materiaal aanwezig om het onderhoudswerk te kunnen oefenen. Je voert in kleine groepjes experimenten uit, onder directe begeleiding van onze deskundige docenten.

Wil je meer weten?

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. In een vrijblijvend en persoonlijk gesprek voorzien wij je dan van advies. Wij denken graag met je mee!

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Agilent”