Adviseren en coachen voor de HR-adviseur

Placeholder

Waar is deze Opleiding adviseren en coachen voor de HR-adviseur | Avans+ te volgen?

Opleiding adviseren en coachen voor de HR-adviseur | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

2.595,00

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

ADVISEREN EN COACHEN VOOR DE HR-ADVISEUR

Als HR-adviseur ondersteun en adviseert je het lijnmanagement bij HR-taken. Daarvoor is het essentieel dat je de juiste adviesvaardigheden en technieken beheerst. Je treedt immers in een actieve rol op als adviseur en coach van het lijnmanagement. Tijdens deze training adviesvaardigheden maak je je de vaardigheden en instrumenten eigen waarmee je je succesvol profileert als HR-professional.

DOELGROEP

Je hebt een bacheloropleiding op het gebied van HRM afgerond. Daarnaast ben je al enkele jaren werkzaam als HR-adviseur of HR-functionaris en je wil jouw rol als adviseur en coach verstevigen.

WERKVORM

Deze cursus adviesvaardigheden bestaat uit interactieve bijeenkomsten. Je oefent technieken en vaardigheden met mededeelnemers en met een professionele acteur. Na iedere bijeenkomst ga je met de nieuwe technieken en inzichten aan de slag in jouw eigen dagelijkse praktijk.

LOGBOEK TIJDENS DE TRAINING ADVIESVAARDIGHEDEN

Je houdt jouw ervaringen bij in een persoonlijk logboek. Hierin werk je jouw individuele leerdoelen verder uit en reflecteer je op het toepassen van de nieuwe adviesvaardigheden. Aan het einde van deze training adviesvaardigheden beoordelen we dit logboek.

AFRONDEN VAN DEZE CURSUS ADVIESVAARDIGHEDEN

Je rondt de cursus adviesvaardigheden af met een eindopdracht. Deze bestaat uit een advies- of coachingsgesprek met een acteur.

RESULTAAT

Na het volgen van deze hr coaching opleiding kun je actief en procesgericht adviseren. Moeilijke situaties en ‘lastige’ personen benader je op een effectieve manier.

HET EFFECT VAN JOUW VERSTEVIGDE COACHINGSVAARDIGHEDEN

Je gedrag pas je aan als de gesprekssituatie daarom vraagt. Je beschikt over veel interventietechnieken en je kan beter omgaan met belangentegenstellingen. Ook ben je in staat invloed uit te oefenen. Kortom: jouw coachingsvaardigheden en adviesvaardigheden zijn versterkt. Dat maakt je een succesvolle HR-professional.

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

2595

Cursusduur:

3maanden

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Adviseren en coachen voor de HR-adviseur”