Adviseren en coachen voor de HR-adviseur thuisstudie of opleiding

Plaatsvervanger

Waar is deze Adviseren en coachen voor de HR-adviseur te volgen?

Adviseren en coachen voor de HR-adviseur opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie Adviseren en coachen voor de HR-adviseur wordt u aangeboden door Avans+ voor:

€2.945,00

Ga direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

Adviseren en coachen voor de HR-adviseur_opleiding-thuisstudies-vergelijken

ADVISEREN EN COACHEN VOOR DE HR-ADVISEUR

Als HR-adviseur ondersteunt en adviseert u het lijnmanagement bij HR-taken. Daarvoor is het essentieel dat u de juiste adviesvaardigheden en technieken beheerst. U treedt immers in een actieve rol op als adviseur en coach van het lijnmanagement. Tijdens deze training adviesvaardigheden maakt u zich de vaardigheden en instrumenten eigen waarmee u zich succesvol profileert als HR-professional.

DOELGROEP

U heeft een bacheloropleiding op het gebied van HRM afgerond. Daarnaast bent u al enkele jaren werkzaam als HR-adviseur of HR-functionaris en u wilt uw rol als adviseur en coach verstevigen.

WERKVORM

Deze cursus adviesvaardigheden bestaat uit interactieve bijeenkomsten. U oefent technieken en vaardigheden met mededeelnemers en met een professionele acteur. Na iedere bijeenkomst gaat u met de nieuwe technieken en inzichten aan de slag in uw eigen dagelijkse praktijk.

LOGBOEK TIJDENS DE TRAINING ADVIESVAARDIGHEDEN

U houdt uw ervaringen bij in een persoonlijk logboek. Hierin werkt u uw individuele leerdoelen verder uit en reflecteert u op het toepassen van de nieuwe adviesvaardigheden. Aan het einde van deze training adviesvaardigheden beoordelen we dit logboek.

AFRONDEN VAN DEZE CURSUS ADVIESVAARDIGHEDEN

U rondt de cursus adviesvaardigheden af met een eindopdracht. Deze bestaat uit een advies- of coachingsgesprek met een acteur.

RESULTAAT

Na het volgen van deze hr coaching opleiding kunt u actief en procesgericht adviseren. Moeilijke situaties en ‘lastige’ personen benadert u op een effectieve manier.

HET EFFECT VAN UW VERSTEVIGDE COACHINGSVAARDIGHEDEN

Uw gedrag past u aan als de gesprekssituatie daarom vraagt. U beschikt over veel interventietechnieken en u kunt beter omgaan met belangentegenstellingen. Ook bent u in staat invloed uit te oefenen. Kortom: uw coachingsvaardigheden en adviesvaardigheden zijn versterkt. Dat maakt u een succesvolle HR-professional.

Waar kan ik deze opleiding volgen?

Deze opleiding Adviseren en coachen voor de HR-adviseur is op de volgende locaties in Nederland beschikbaar:

De opleiding Adviseren en coachen voor de HR-adviseur heeft de volgende startdata:

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

2945.00

Cursusduur:

1

Opleidingsniveau:

HBO+

Reviews of opleidingservaringen

Er zijn nog geen reviews of opleidingservaringen.

Opleiding gevolgd? Help een andere cursist! Schrijf als eerste een review of ervaring “Adviseren en coachen voor de HR-adviseur thuisstudie of opleiding”