Advies en communicatie

Placeholder

Waar is deze HR en communicatie opleiding volgen? Kies voor Avans+ te volgen?

HR en communicatie opleiding volgen? Kies voor Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Inhoud van onze opleiding tot (strategisch) adviseur

In onze adviseur opleiding leer je jouw advies af te stemmen op de stakeholders,  zodat je pro actief kunt adviseren. We bieden verschillende opleidingen aan. Adviesvaardigheden of strategisch adviseren. De opleiding HR gespreksvaardigheden is zowel voor leidinggevenden of HR professionals de opleiding die je helpt om sollicitatiegesprekken, verzuimgesprekken, beoordelingsgesprekken, functioneringsgesprekken, slechtnieuwsgesprekken met meer plezier en effectiviteit te doen.

Praktijkgerichte cursus adviseur met ervaren docenten

We vinden het belangrijk dat je echt wat met jouw opleiding tot adviseur kunt doen in jouw dagelijkse praktijk. Daarom zijn al onze opleidingen sterk praktijkgericht: je kunt tijdens jouw opleiding al met de opgedane kennis en adviesvaardigheden aan de slag. Gedurende jouw leertraject word je begeleid door docenten met ruime praktijkervaring. Dit zijn professionals die weten hoe het is om in jouw schoenen te staan. De combinatie van praktijkgerichtheid en ervaren praktijkdocenten zorgt ervoor dat je het meeste rendementen uit jouw adviseur opleiding kan halen. Je kunt jouw adviesvaardigheden optimaal toepassen in jouw praktijk.

Neem gerust contact op over onze adviseur opleiding

Interesse in een cursus  adviseren  of wil je een persoonlijk en vrijblijvend advies over welke adviesopleiding of gespreksvaardigheden het best bij je ontwikkeling past? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Advies en communicatie”