Accountancy

Placeholder

Waar is deze Accountancy opleidingen | Postbachelor AA MKB | Avans+ te volgen?

Accountancy opleidingen | Postbachelor AA MKB | Avans+ opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie wordt u aangeboden door Avans+ voor:

Direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

, ,

Product Description

_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Een accountancy opleiding: professioneel en persoonlijk ontwikkelen

Interesse in een opleiding accountancy? In onze AA opleiding staat kennisoverdracht centraal. Je brengt jouw eigen ervaringen uit de praktijk in als casuïstiek tijdens de opleiding. Onze docenten integreren deze dagelijkse praktijkvoorbeelden in de bijeenkomsten. Je oefent onder leiding van de docenten met actuele cases en recente examenopgaven (zie voorbeelden oefenexamens). Naast professionele ontwikkeling werken wij ook met jou aan het persoonlijk leiderschap. Bij Avans+ zijn we van mening dat je alleen goed kunt presteren, wanneer jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling elkaar versterken. Goede communicatieve vaardigheden zijn bijvoorbeeld onmisbaar bij contacten met je opdrachtgever en het maatschappelijk verkeer.

Quotes van onze deelnemers over de opleiding accountant

Deelnemers aan de opleiding Accountancy zeggen na afronding van de opleiding het volgende:

”Ik zou deze opleiding zeker aanraden aan collega’s. Sterker nog, er zijn er onlangs weer een aantal gestart. Wat ik zo sterk vind aan Avans+, is dat ze werken met docenten uit de praktijk. Daardoor sluiten de opdrachten steeds aan op de praktijkopleiding en doe je als deelnemer geen dubbel werk. Verder sturen ze ons steeds relevante informatie, bijvoorbeeld over het referaat waarmee je de opleiding afsluit. Erg handig!”

Benieuwd wat onze deelnemers verder van de opleiding accountancy vinden? Lees meer in hun reviews.

Een hbo accountancy deeltijd opleiding kiezen

Ben je nog op zoek naar aanvullende informatie over onze opleiding accountancy? Neem contact met ons op. Wij beantwoorden vrijblijvend al jouw vragen over accountancy studeren. Heb je hulp nodig bij jouw keuze? Vraag dan een adviesgesprek aan met een van onze opleidingsmanagers. Wij helpen je graag verder!

 

Additional Information

Naam Opleider:

Avans+

Opleidingsniveau:

Diploma/Certificaat:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Accountancy”