Accountancy verkort schakelprogramma oriëntatie MKB thuisstudie of opleiding

Plaatsvervanger

Waar is deze Accountancy verkort schakelprogramma oriëntatie MKB te volgen?

Accountancy verkort schakelprogramma oriëntatie MKB opleiding of thuisstudie kan men volgen bij Avans+.
Avans+ is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Avans+ coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken.

De (klassikale) opleiding, cursus of thuisstudie Accountancy verkort schakelprogramma oriëntatie MKB wordt u aangeboden door Avans+ voor:

€15.100,00

Ga direct naar Avans+

Soortgelijke opleidingen bekijken van andere aanbieders:


Bekijk opleidingen, cursussen en thuisstudies op sleutelwoord:

,

Beschrijving thuisstudie, opleiding of cursus

Accountancy verkort schakelprogramma oriëntatie MKB_opleiding-thuisstudies-vergelijken

Accountancy verkort schakelprogramma oriëntatie MKB

Om uzelf Accountant Administratieconsulent te mogen noemen, dient u te zijn opgenomen in het register van de NBA. U mag zich inschrijven bij dit register zodra u de postbacheloropleiding AA oriëntatie MKB heeft afgerond. Dit schakelprogramma is bedoeld voor mensen die de ambitie hebben om accountant voor het MKB te worden, maar niet de juiste vooropleiding hebben gedaan.

Doelgroep

U heeft een afgeronde bacheloropleiding Bedrijfseconomie, SPD of een andere relevante opleiding en u wilt in de toekomst als gecertificeerd accountant werken voor het midden- en kleinbedrijf. Beschikt u over een hbo-bachelordiploma Accountancy (AC), inclusief OAT, dan kunt u gelijk starten met de postbacheloropleiding AA oriëntatie MKB.

Werkvorm

In deze opleiding staat kennisoverdracht centraal. Deelnemers wordt gevraagd om ervaringen uit de eigen praktijk als casuïstiek in te brengen in de opleiding en docenten integreren de dagelijkse praktijk in de bijeenkomsten.

Resultaat

Na succesvolle afronding van zowel dit schakelprogramma als de Postbacheloropleiding AA oriëntatie MKB heeft u voldaan aan het theoretisch gedeelte van het accountantsdiploma. Daarnaast heeft u een start gemaakt met de praktijkopleiding. Als u ook de praktijkopleiding succesvol heeft afgerond, mag u zich inschrijven in het accountantsregister van de NBA. U mag dan de titel Accountant Administratieconsulent (AA) voeren.

Waar kan ik deze opleiding volgen?

Deze opleiding Accountancy verkort schakelprogramma oriëntatie MKB is op de volgende locaties in Nederland beschikbaar:

De opleiding Accountancy verkort schakelprogramma oriëntatie MKB heeft de volgende startdata:

Extra informatie van opleider

Naam Opleider:

Avans+

Volledige Prijs:

15100.00

Cursusduur:

1

Opleidingsniveau:

HBO+

Reviews of opleidingservaringen

Er zijn nog geen reviews of opleidingservaringen.

Opleiding gevolgd? Help een andere cursist! Schrijf als eerste een review of ervaring “Accountancy verkort schakelprogramma oriëntatie MKB thuisstudie of opleiding”